ceturtdiena, 2014. gada 6. novembris

Biezpiena mākonis

Biezpiens ir kā mazs pārsteigums, ko var pielāgot katra garšas kārpiņām. Derēs gan sāļo, gan saldo ēdienu mīļiem.
Lielisks un ļoti ātri pagatavojams gardums, ko es atļaušos arī pieskaitīt pie veselīgo našķu sadaļas (piežmiedzam acis, kad sarakstā redzēsim saldo krējumu!). :)




Pagatavošanas ilgums: 10 min


Nepieciešams: 

  • 150 g biezpiena (es izmantoju vājpiena);
  • 150 ml saldā krējuma (es izmantoju RAMA 21%);
  • cukurs vai stēvija pēc nepieciešamības;
  • saldas plūmes;
  • ogas.

Pagatavošana:

Uzputo saldo krējumu ar cukuru vai stēviju. Sablenderē biezpienu un sajauc kopā ar saldo krējumu. Kārto traukā biezpiena masu.
Sablenderē dažas plūmes, ko pārliek pāri biezpiena masai. Dekorē ar plūmju šķēlēm un ogām.

Lai labi garšo! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru