ceturtdiena, 2014. gada 6. novembris

"French Toast" nesteidzīgiem svētdienu rītiem


Mūsmājās French toast ir diezgan iecienīts. Ja māc neliels slinkums ķerties klāt pankūku mīklas gatavošanai, tad šī ir lieliska alternatīva. Lai ķertos klāt pie šmorēsanas, virtuves plauktos ir jāpiemeklē vien daži produkti, lai piepildītu māju ar gardu kanēļa smaržu.  



Pagatavošanas ilgums: 10 min



Nepieciešams:

  • eļļa cepšanai;
  • 4 tostermaizes (es izmantoju pilngraudu);
  • 2 olas;
  • šķipsniņa sāls;
  • 2 tējkarotes cukura;
  • pustējkarote kanēļa;
  • ievārījums/ sīrups (pēc izvēles);
  • ogas (pēc izvēles).

Pagatavošana: Uzkarsē pannā eļļu. Lēzenā bļodā sakuļ olas ar cukuru, sāli un kanēli. Totermaizes sagriež uz pusēm un liek vienu pa vienai mērcēties olu kultenī. Liek uz pannas cept no abām pusēm aptuveni 1 min. Kārto uz šķīvja ar ievārījumu/ sīrupu (es izmantoju agaves sīrupu) un dekorē ar svaigām ogām. Lai labi garšo! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru