sestdiena, 2014. gada 15. novembris

Rīsu nūdeļu Wox ar liellopu un dārzeņiem




Gatavošanas ilgums: 15min



Nepieciešams (daudzums variē pēc ēdāju daudzuma un produktu preferencēm):
* rīsu nūdeles;
* liellopu gaļas steiki;
* brūnie šampinjoni;
* paprika;
* burkāni;
* saldo zirnīšu pākstis;
* cukurs;
* tomātu pasta;
* sezama sēkliņas;
* jūras sāls un melnie pipari.




 

Pagatavošana:
Rīsu nūdeles iemērc siltā ūdenī un ļauj tām uzbriest kādas 4-5min un tad nokāš ūdeni. Zirnīšu pākstis tvaicē 2 min un liek uzreiz aukstā ūdenī, lai tie saglabā skaisti zaļo krāsu. Paralēli sagriež visus dārzeņus ( burkānus un papriku strēmelītēs), arī liellopu strēmelītēs.
Uzkarsē pannā olīveļļu (vēlams Wok), iemet nelielu pikucīti sviesta garšai un ber burkānus cepties, pārber ar 2-3 ĒK cukura un ļauj burkāniem karamelizēties dažas minūtes. Liek klāt papriku, cep 1 minūti. Liek klāt gaļu, šampinjonus, tomātu pastu un garšvielas daudzumu izvēloties pēc saviem ieskatiem un garšas preferencēm.
Visu pasautē līdz gaļa gatava. Pannā liek klāt rīsu nūdeles un visu samaisa. Noņem pannu no plīts un piejauc zirnīšu pākstis.
Lai labi garšo! :)



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru